close
vul je emailadres in en klik op lid worden

RETOURNEREN

Je kunt artikelen binnen uiterlijk 14 werkdagen na levering in originele verpakking, met alle labels er nog aan, ongebruikt en ongewassen voldoende gefrankeerd retour sturen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten van het retourneren. Wanneer je een item retour stuurt zullen wij, na ontvangst van de retourzending zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag aan je terugstorten.


Ruilen is helaas niet mogelijk. Wanneer je een andere maat van een item zou willen ontvangen, dan kan je een nieuwe bestelling plaatsen en het ongewenste item retour sturen.

Zou je graag een ander item willen ontvangen dan kan je een nieuwe order plaatsen en het reeds bestelde naar ons retourneren.

Producten dienen, binnen 14 werkdagen na ontvangst, in originele staat, ongewassen en ongedragen, met de labels er nog aan retour te worden gestuurd en in de verpakking waarin je het hebt gekregen. Beschadigde en gebruikte producten kunnen wij helaas niet retour nemen.

WIJZE VAN RETOURNEREN

Om een product retour te sturen moet je het retourformulier dat je bij je bestelling hebt ontvangen geheel invullen. Vervolgens kan je je pakket opsturen naar 9Straatjesonline, Keizersgracht 241, 1016 EA Amsterdam. Let op dat je het pakket voldoende gefrankeerd verstuurt anders nemen wij het niet in ontvangst.

De volgende artikelen kunnen niet worden geretourneerd:

• Artikelen die niet in originele staat en/of verpakking verkeren

• Artikelen die gedragen/ gebruikt zijn.

• Slips (om hygiënische redenen)

 

Verfijn hieronder je opdracht

(of typ verder in de zoekbox hierboven):

producten

Zoek op prijs